keresés

2015. június 24., szerda

Zöld könyvtárak 6

Köszönhetően a blogok elterjedésének valamint az igényeknek, amiket az olvasók a blogokkal szemben támasztanak, manapság nagyon egyszerűen hozhatjuk létre saját blogjainkat. Az állandó fejlesztés és visszajelzések miatt, számos új eszközt alkalmazhatunk arra, hogy tartalomszolgáltató weblapunk könnyen kezelhető/használható legyen mindenki számára.

Érdemes használnunk RSS feed-et, hogy az olvasók első kézből értesüljenek az új bejegyzésekről, így ne nekik kelljen az általuk érdekelt témákban készült blogokat végignézni minden nap, hogy vajon érkezett-e új bejegyzés. Bővíthetjük már a blogger-en is például Facebook segítségével a honlapunk hozzáférhetőségét, amivel ráadásul pár egyszerű kattintással az olvasó meg is oszthatja az adott bejegyzésünket, tovább növelve az olvasói körünket.


Készíthetünk linkeket más weblapokra, hogy a felhasználók könnyen el tudjanak jutni a témánkban alkotott egyéb tartalomszolgáltató felületekre, így megkönnyítve dolgukat. A későbbiekben, még ha nem is kifejezetten a mi felületünket szeretné olvasni, használhatja majd kiindulási pontként kutatásaihoz, ha megfelelő mennyiségű és minőségű információt jelenítünk meg a számára.



A témával kapcsolatban írt ötödik bejegyzésem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése